QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Oslavy 80 let provozu a 85 let výroby trolejbusů v Plzni proběhnou v DEPO2015

18.09.2021 12:00

Oslavy proběhnou v sobotu 2. října v DEPO2015. Program bude připraven od 10 do 18 hodin a těšit se můžete na bohatý program. K vidění budou provozní, historické i technologické vozy.

oslavy

Kromě vozů bude k vidění i historie výroby a provozu trolejbusů v Plzni, soutěže pro děti, občerstvení a další doprovodný program. A v průběhu celého dne budou pro návštěvníky připraveny zajímavé přednášky.

Nenechte si ujít také křest dvou nových krásných publikací o plzeňských trolejbusech, na místě bude možné obě knihy zakoupit. A pro malé čtenáře budeme mít také překvapení – Trolejbusácké pohádky.

V sobotu budou vypraveny tři speciální linky:

Okružní linka A, která bude obsluhována historickými trolejbusy 6Tr, 7Tr, 11T (všechny zapůjčené z Technického muzea v Brně), 15Tr a 21Tr ACI (zapůjčené ŠKODA BUS klubem).
Jízdné: základní 40 Kč, dítě do 15 let 20 Kč, rodinné jízdné 90 Kč
Jízdní řád zveřejníme v následujících dnech.

Okružní linka K mezi zastávkou U Radbuzy a vozovnou Karlov (včetně průjezdu vozovnou).
Jízdné: zdarma
Jízdní řád zveřejníme v následujících dnech.

Linka H, která zajistí spojení od Hlavního nádraží do DEPO2015.
Jízdné: zdarma
Jízdní řád zveřejníme v následujících dnech

Připravena také bude už tradiční večerní jízda trolejbusového konvoje. Pro tuto jízdu bude nezbytné zakoupení jízdenky přes Plzeňskou vstupenku. Trolejbusy vyjedou z terminálu Hlavní nádraží a přes sídliště Bory zpět. Cena jízdenky bude jednotná 80 Kč. 

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24