QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Oteplení vyvrcholí o víkendu, pak přijde opět citelné ochlazení i srážky

21.03.2019 7:03

V příštích dnech budou teploty dál stoupat. Oteplování vydrží do víkendu a vyvrcholí v sobotu. Naměříme až 19 stupňů. Pak se ale bude znovu citelně ochlazovat.

1 (4)

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno s teplotami mezi 11 a 15 stupni. Ještě tepleji bude v pátek. Ke slunečné obloze se přidají teploty odpoledne mezi 14 a 18 stupni. V noci ale klesnou mezi +4 stupně až 0.

Oteplení bude vrcholit v sobotu. Čeká nás jasno a polojasno, ráno místy mlhy. V noci naměříme 5 až 1 stupeň, odpolední teploty se dostanou mezi 15 až 19 stupňů. Večer už ale bude od západu přibývat oblačnost.

Neděle už to bude horší. Bude oblačno až zataženo postupně s přeháňkami. V noci budou teploty mezi 7 a 3 stupni, přes den mezi 9 a 13.

Pondělí bude ve znamení oblačné až zatžené oblohy. Počítat musíme s občasným deštěm nebo přeháňkami. Ty budou postupně od vyšších poloh sněhové. Nejnižší noční teploty budou mezi 5 až 1 stupněm, nejvyšší denní mezi 8 až 12.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, místy občasný déšť nebo přeháňky. Postupně srážky jen ojediněle a místy i polojasno. Od středních poloh, v noci přechodně i v nižších polohách, srážky sněhové. Nejnižší noční teploty +3 až -2 °C, postupně při zmenšené oblačnosti až -5 °C. Nejvyšší denní teploty 4 až 9 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24