QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pac a pusu všem! Na nového páníčka čeká pejsek Mac

26.01.2021 9:45

Chcete si pořídit pejska přátelského k lidem? Kamaráda na dlouhé procházky, který Vám bude vděčný za otevřenou náruč plnou lásky? Podívejte se na příběh Maca.

Mac_Psí štěstí

Haf! Zdravím všechny lidské kamarády. Jednoho z Vás hledám i já. Bez lidské lásky jsem moc smutný pejsek, můj minulý majitel mě totiž opustil a zradil.

Všichni kolem mě říkají, že jsem moc krásný, nikdo ale přesně neví, kolik mi je let. Víc jak tři roky to ale nebudou. Už mě taky vážili. To jsem se trochu bál, jaká číslo se na váze objeví. Jsem dost velký, pravděpodobně kříženec bulla a mám 28 kg.

A víte, co je nejlepší? Miluju lidi. Dokážu si s nimi hrát hodiny a hodiny. Mám i několik kamarádek mezi fenkami, horší je to s kamarády. Moc si s nimi nerozumím. To se ale doufám časem změní, až mě to nový páníček naučí. Do dnešní doby mě nikdo nic neučil. Připadám si občas moc zmatený a nevím, co se kolem mě děje. Proto budu vděčný za čas, pochopení a výcvik.

Mac_Psí štěstí1

Hledám páníčka, který mě všechno doučí a já se budu cítit součástí jeho rodiny. To mi pak půjde mnohem lépe dohnat to, co zatím neumím. Občas totiž neposlouchám nebo něco zničím. Vím, že se to nesmí, ale nedá mi to. Potřebuju pozornost, pocit bezpečí a lásky. Pak mi půjde učení raz dva. Prosím! Hledáte právě Vy psího kamaráda? Můžeme spolu tvořit bezva rodinu. Udělám všechno pro to, abych Vás nezklamal. Pokud ale přeci jenom hned neposlechnu nebo udělám něco špatně, nevracejte mě zpátky. Byl bych pak zase zklamaný a smutný pejsek. A to nechci. Chci běhat, řádit a mít radost ze života.

Zvládnete se mnou řádit a žít? Ozvat se můžete sem.

Budu se těšit na první společné setkání. Zatím se mi o novém páníčkovi jen zdá. Ale jsou to sny moc krásné.

Foto: fcb Psí štěstí

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24