Pilsner Fest přinese omezení v centru Plzně! Podívejte se na přehled

04.10.2019 7:01

Pilsner Fest přinese v Plzni bohatý program, ale také dopravní omezení. Řidiči v centru města by s tím měli počítat už od sobotního dopoledne. Podívejte se na přehled omezení!

uzavírka

Pilsner Fest, který v sobotu 5. října ovládne Plzeň, přinese také dopravní omezení. Ta budou platit od 10 hodin dopoledne až do půlnoci ze soboty na neděli.

  • uzavírka (částečná) silnice I/26 (ul. U Prazdroje, Tyršova) - omezení provozu v pravém jízdním pruhu ve směru do centra města, v úseku cca od křižovatky silnice I/26 (ul. U Prazdroje) s místní komunikací (ul. Lobezská) po křižovatku silnice I/26 (ul. Tyršova) s místní komunikací (ul. Fügnerova)
  • uzavírka (částečná) silnice I/20 (ul. Sirková) - omezení provozu prostředního jízdního pruhu ve směru do centra města, v místě křižovatky silnice I/20 (ul. Sirkova) s místní komunikací (ul. Pražská) a silnici I/26 (ul. U Prazdroje) ve směru do centra města
  • parkoviště u hlavní brány do pivovaru Prazdroj  - vyblokování parkovacích stání po obou stranách celého parkoviště

Náměstí Republiky  - vyblokování parkovacích stání v úseku mezi ulicemi: Bedřicha Smetany – Františkánská – parkovací stání podél plochy náměstí, včetně vyhrazených parkovišť a zásobovacího boxu dále ulice Zbrojnická – Pražská – vyblokování všech parkovacích stání včetně zásobovacího boxu – pravá strana a stejně tak ulice Solní – Prešovská, kde jsou navíc ještě vyblokovány parkovací stání podél plochy náměstí – levá strana.

Pražská ulice - vyblokování parkovacích stání v úseku mezi ulicemi Perlová – náměstí Republiky.

Dřevěná ulice - vyblokování parkovacích stání v celém úseku.

Prešovská ulice - 2019 - vyblokování parkovacích stání po levé straně v úseku od ulice Sedláčkova k náměstí Republiky.

Dominikánská ulice - oboustranné vyblokování parkovacích stání v úseku mezi ulicemi Veleslavínova – náměstí Republiky.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24