QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň čeká uzavírka ulice Slovanská v horním úseku! Potrvá do konce listopadu

12.09.2019 18:59

Od pondělí 16. září nejdéle do 30. listopadu bude v Plzni uzavřena Slovanská ulice z důvodu realizace závěrečné etapy opravy tramvajové trati. Přinášíme podrobnosti!

foto-qap-cz (16)

Od pondělí 16. září nejdéle do soboty 30. listopadu neprojedete po Slovanské ulici v úseku Částkova-Malostranská kvůli finální etapě opravy tramvajové trati.

"Oprava tramvajové trati na Slovanské ulici začala předáním staveniště 4. ledna 2019. V rámci rekonstrukce dochází k obnově krytu vozovky, rekonstrukci kanalizace, vodovodu a repanelizaci tramvajové trati směrem do centra v úseku od náměstí Milady Horákové po ulici Sladkovského a ve směru z centra od ulice Částkova po náměstí Milady Horákové, " uvedla tisková mluvčí Magistrátu města Plzeň Adriana Jarošová. 

Do neděle 15. září se očekává, že kompletní vozovkové souvrství v úseku Sladkovského – Částkova směrem z centra bude hotové a následně bude odstraněno veškeré dočasné dopravní značení a oplocení. Od následujícího dne bude ulice Slovanská v úseku Částkova – Malostranská kompletně uzavřena.  

"Rekonstrukce krytu vozovky v úseku Sladkovského – Malostranská směr do centra pak proběhnou na jaře 2020 za částečné uzavírky," dodala tisková mluvčí Adriana Jarošová. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24