Plzeň zažije největší atletické klání tohoto roku. Vstupenky už jsou v prodeji

03.07.2020 9:20

Přípravy na republikový šampionát jsou v plném proudu. Sportovní fanoušci se mohou těšit na hvězdy jako je oštěpařka Barbora Špotáková, sprinter Pavel Maslák nebo běžkyně Zuzana Hejnová.

1

Největší letošní atletické gala představení v České republice se odehraje 8. a 9. srpna na Atletickém stadionu města Plzně ve Skvrňanech.

"Na startu se můžete těšit i na početnou sestavu domácího klubu AK ŠKODA Plzeň. Plzeňáci budou mít řadu medailových želízek v ohni, kterým bude potřeba pořádně zafandit. Z domácích závodnic a závodníků se představí například medailistka z loňského mistrovství světa a vynikající běžkyně Tereza Hrochová. Nebude chybět také mnohonásobná medailistka šampionátu Tereza Petržilková, která má za sebou rovněž starty na mistrovství světa. Uvidíme i škodovácké diskařské duo Jakub a Michal Forejtovi, kteří se jistě před domácím publikem budou prát o cenné kovy, a mnoho dalších. Plzeň obhajuje z loňského šampionátu v Brně celkem deset cenných kovů, což ji řadí mezi naprosté top týmy v ČR. Přijďte se přesvědčit, jak umí být v Plzni atletika krásná,“ zve za AK Škoda Plzeň Michal Černý.

Vstupenky na mistrovství republiky už jsou k dostání na www.ticket-art.cz.

Zášititu nad republikovým atletickým šampionátem mužů a žen převzal první náměstek primátora Roman Zarzycký.

FOTO: Jiří Kottas

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24