QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Po páteční prohře Západočeši zabrali a nad Vítkovicemi zvítězili 6:3

28.11.2020 18:45     28.11.2020 18:57

Duel s Brnem nedopadl v pátek podle představ hokejistů z Plzně. O necelých 24 hodin déle ale s přehledem zvítězili nad Vítkovicemi 6:3 a vedou tabulku.
 

pl x vítkovice

V duelu s Vítkovicemi padlo dohromady devět gólů. Šest z nich ale letělo od hokejek plzeňských hokejistů do branky Vítkovic. Po velkém boji nakonec Západočeši v každé třetině dvakrát úřadovali, proto se mohou radovat z výhry 6:3.

První úspěšná rána padla hned ve třetí minutě od hokejky Petra Kodýtka. Už o dvě minuty později se indiáni radovali znovu. "Druhá útočná lajna Škodovky se neodbytně usadili v útočném pásmu, po několika pasech si kotouč vzal do své správy Pavel Musil a přihrál ho skrz brankoviště na Jaroslava Kracíka. Ten neomylně trefil odkrytou síť za zády Dolejše," uvedl klub HC Škoda Plzeň.

O šest střel se podělili dvěma góly Petr Kodýtek, v páté minutě přidal trefu Jaroslav Kracík. Úplně poprvé se v sezóně trefil David Stach, další puk letěl do branky Ostraváků od hokejky Matyáše Kantnera. Do prázdné branky pálil na konci utkání Filip Suchý.

Foto: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24