QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Podívejte se, jak probíhají stavební práce na Klatovské – FOTKY

15.07.2022 10:48

Oprava tramvajové trati na Klatovské ulici v Plzni je v plném proudu. Stavební práce s sebou nesou dopravní omezení. Podívejte se do galerie na aktuální stav.

opravy Klatovská_QAP (1)
opravy Klatovská_QAP (1)opravy Klatovská_QAP (4)opravy Klatovská_QAP (2)opravy Klatovská_QAP (5)opravy Klatovská_QAP (6)opravy Klatovská_QAP (7)opravy Klatovská_QAP (8)opravy Klatovská_QAP (9)opravy Klatovská_QAP (10)opravy Klatovská_QAP (11)opravy Klatovská_QAP (12)opravy Klatovská_QAP (13)opravy Klatovská_QAP (3)opravy Klatovská_QAP (14)opravy Klatovská_QAP (15)

Práce na poškozených úsecích kolejiště byly zahájeny 1. července. Stavba probíhá v centru Plzně, konkrétně od sadů Pětatřicátníků do Tylovy ulice, od Borské do Zámečnické ulice, od Dobrovského do Hruškovy ulice a na přejezdu v křížení s Mánesovou ulicí. Po 14 dnech se práce výrazně posunuly. Pracuje se na několika úsecích, u Chodského náměstí jsou aktuálně vylité asfaltové podklady.

Opravy, které vyjdou město na více než 48 milionů korun s sebou nesou dopravní omezení. Klatovská je v několika úsecích ve směru na Bory svedena do jednoho jízdního pruhu, což v odpoledních hodinách komplikuje dopravu.

Detailní informace ohledně probíhající stavby naleznete zde.

foto QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24