Policie hledá ženu, která mohla být svědkem trestné činnosti

04.08.2022 13:26

Policisté z Plzně pátrají po ženě na fotografii. Neznámý pachatel ukradl peněženku s větším obnosem peněz. Žena na fotografii by mohla být důležitým svědkem.

hledaná Plzeň_PČR (1)
hledaná Plzeň_PČR (1)hledaná Plzeň_PČR (2)

V jedné z provozoven v centru Plzně došlo ke krádeži finanční hotovosti z kapsy pověšené bundy. Policisté ve věci vedou trestní řízení a po pachateli pátrají. „Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel v jedné provozovně v centru města dne 24. července v době od 12.10 do 12.15 hodin. Neznámý pachatel měl využít nestřeženého okamžiku a z kapsy pověšené bundy měl odcizit uloženou finanční hotovost ve výši 70 000 korun,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na které je zachycena možná svědkyně, která by mohla být pro policisty důležitá k řádnému objasnění případu. „Policisté neznají totožnost ženy a obrací se se žádostí o spolupráci k občanům, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. Předem děkujeme za získané poznatky,“ dodala mluvčí policie.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24