QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Provoz na Slovanech komplikuje další omezení. Dotklo se Malostranské - FOTKY

14.11.2019 9:58

V rámci rekonstrukce Slovanské v Plzni došlo v tomto týdnu na další omezení. Tentokrát se týká křižovatky s Malostranskou ulicí. Řidiči tak musí počítat se zdržením.

foto-qap-cz (14)
foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (17)foto-qap-cz (10)foto-qap-cz (3)foto-qap-cz (9)

Rekonstrukce Slovanské třídy v Plzni je v další fázi. Práce s sebou přinesly v tomto týdnu další omezení. Tentokrát se dotkly křižovatky Slovanské a Malostranské ulice.

V současné době dochází ke konečným úpravám v rámci rozsáhlé rekonstrukce. Částečné omezení potrvá až do 19. listopadu. Křižovatka s náměstím Milady Horákové je sice stále průjezdná, nicméně i tak musí řidiči počítat s komplikacemi a také zdržením. Omezení bude postupně rozděleno do několika etap.

Už od víkendu by se nicméně přece jen mělo řidičům v souvislosti s rekonstrukcí Slovanské ulevit. Uzavírka horního úseku Slovanské od Částkovy ulice po Malostranskou má oficiálně skončit 15. listopadu.

Podle plánů by měla být následně celá Slovanská zprovozněná na začátku prosince. Rekonstrukce Slovanské odstartovala na začátku ledna. Investorem jsou město Plzeň, Vodárna Plzeň a.s. a Ředitelství silnic a dálnic České republiky. Celkové náklady představují téměř 162 miliony korun včetně DPH, z toho město uhradí zhruba 80 milionů korun.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24