QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Provoz v Plzni komplikují další omezení. Pozor na křižovatce Lidické a Aleje Svobody!

14.07.2020 12:26

Řidiče čeká od pátku 17. července další omezení kvůli opravě tramvajové trati, a to ve Skvrňanské ulici. V Sukově ulici musí motoristé počítat s vyblokovaným jízdním pruhem.

1

Oprava tramvajové trati je v těchto dnech v plném proudu na křižovatce Lidické ulice a Aleje Svobody. "Do 17. července zde proběhne pouze částečné omezení dopravy na přilehlých komunikacích před křižovatkou,“ sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Řidiči také musí počítat s komplikacemi ve Skvrňanské ulici, kde začíná rekonstrukce tramvajové trati. "V termínu od 17. července do 31. srpna 2020 dojde k omezení v dopravě, a to v úseku od vjezdu na Centrální autobusové nádraží po křižovatku ulic Domažlická, Vejprnická a Tylova,“ připomíná Veronika Hokrová.

Další omezení v dopravě zaznamenávají řidiči od úterý 14. července v Sukově ulici. Křižovatku se Schwarzovou ulicí budou nově řídit semafory. "Výstavba bude rozdělena na tři etapy v plánovaném termínu do 13. září 2020. Ulice Sukova bude omezena na jeden jízdní pruh v 1. a 2. etapě,“ dodává policejní mluvčí.

V Plzni se mimo jiné pracuje na rekonstrukci tramvajové trati v Solní ulici. Uzavřena je také Tylova ulice a do konce letních prázdnin neprojedeme po mostě v Těšínské ulici na Doubravce. Do konce srpna potrápí řidiče také úplná uzavírka Zborovské ulice v Doudlevcích v úseku mezi Vinohradskou a Mostní ulicí. Objížďka vede Révovou a Průmyslovou ulicí. Pracuje se dále v ulici na Rychtě v Hradišti. V Klatovské ulici v Liticích řídí provoz semafory, v Liticích navíc stále pokračuje rekonstrukce mostu v ulici K Valše, která potrvá do konce letošního října.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24