Rokycanští kriminalisté hledají svědky tragické nehody letadla

05.08.2022 13:16

V úterý 2. srpna došlo k tragické nehodě letadla na silnici mezi obcemi Rokycany a Osek. Pilot na místě svým zraněním podlehl. Policie žádá svědky o informace.

OA letadlo Rokycany_HZSPK (2)
OA letadlo Rokycany_HZSPK (2)OA letadlo Rokycany_HZSPK (1)OA letadlo Rokycany_HZSPK (3)OA letadlo Rokycany_HZSPK (4)OA letadlo Rokycany_HZSPK (5)

„Kriminalisté z oddělení obecné kriminality územního odboru Rokycany hledají svědky dopravní nehody, která se stala 2. srpna přibližně v 16:30 hodin na silnici II/232 mezi obcemi Rokycany a Osek. Z dosud přesně nezjištěných příčin tam došlo ke zřícení bezmotorového letadla s pilotem, které několik set metrů za obcí Rokycany směrem na Osek dopadlo na vozovku a narazilo do projíždějícího osobního automobilu,“ popsal nehodu Ondřej Hodan, mluvčí policie.

Kriminalisté nyní žádají veřejnost o svědectví. „Kriminalisté žádají přímé svědky letecké nehody, kteří pomáhali na místě bezprostředně po jejím vzniku a nebyli ještě k věci vyslechnuti, aby se osobně dostavili na oddělení obecné kriminality v Rokycanech na adrese Svazu bojovníků za svobodu 68, Rokycany, popřípadě zavolali na linku 158. Dále jsou pro policisty důležité jakékoliv kamerové záznamy zachycující letadlo i v době před nehodou,“ dodal Ondřej Hodan.

O nehodě jsme informovali průběžně zde.

Foto HZSPK
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24