Slunečnou oblohu si v nížinách neužijeme, zlepšit by se to mohlo příští týden

08.11.2018 7:59

Počasí ve stylu inverze bude pokračovat také v dalších dnech. Neděle dokonce přinese i déšť na většině území. Zlepšení by mohlo přijít až v příštím týdnu.

DSC_9697

Ve čtvrtek bude zataženo až oblačno, jen ojediněle polojasno. Navíc se mohou objevit mlhy a ojediněle i mrholení nebo slabý déšť. Teploty se dostanou mezi 10 a 14 stupňů.

Také v pátek i v sobotu bude většinou zataženo, postupně bude jen na Šumavě ubývat oblačnosti. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 9 až 5 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 10 až 14.

Zlepšení nepřinese ani neděle. K zatažené obloze se na většině území navíc přidá i déšť. V noci naměříme 9 až 5 stupňů, přes den 11 až 15.

V pondělí nás čeká oblačno až polojasno, místybude ale zataženo nízkou oblačností a vyskytnout se může také mrholení. V noci budou teploty mezi 8 až 4 stupni, přes den mezi 12 a 16.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "V úterý oblačno až zataženo, ojediněle mlhy. Na severu místy, jinde ojediněle déšť nebo přeháňky. Postupně polojasno až skoro jasno. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C, postupně 6 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 10 až 14 °C, postupně 7 až 11 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24