QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tip na výlet: Letos budou v Plzeňském kraji otevřena dvě kukuřičná bludiště

08.07.2021 19:22

Oblíbená letní zábava pro děti i dospělé. Kukuřičné bludiště najdete v letošním roce dokonce na dvou místech v Plzeňském kraji. Jedno z nich již bylo otevřeno.

Kukuřičné bludiště

Letošní rok se již otevřelo kukuřičné bludiště v Kralovicích, bludiště ve Štěnovicích na první návštěvníky teprve čeká.

Kralovice

Kukuřičné bludiště najdete za Výrovem, nejbližší autobusová zastávka je je Výrov, Hadačka. Pokud na bloudění pojedete autem, parkovat můžete přímo u vstupu do bludiště, podél cesty na zelené louce. Toto bludiště je stejně jako bludiště v Brně ve tvaru České republiky, takže při návštěvě bloudíte od Chebu až po Karvinou.

Délka trasy je 5 kilometrů.

Štěnovice

Ve Štěnovicích je délka trasy jen 2,5 kilometrů. Nejbližší autobusová zastávka u bludiště je zastávka Štěnovice, Čižická, zaparkovat svá vozidla můžete i u bludiště. Přesné datum otevření bludiště ještě není známo.

Kukuřičné bludiště1

Do obou kukuřičných bludišť můžete vstoupit také s kočárkem nebo s pejskem, který musí být na vodítku. Bludiště je otevřené sedm dní v týdnu, každý den od 9 do 20 hodin. Pro všechna bludiště je vstupné jednotné, lze ho hradit i platební kartou. Dospělí zaplatí za vstup 90 korun, děti od 3 do 15 let 65 korun.

Foto: FB Kukuřičáci

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24