QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická dopravní nehoda na silnici I/27 před sjezdem na Dobřany

19.07.2021 11:08     19.07.2021 16:00

Krátce před dvanáctou hodinou došlo k tragické dopravní nehodě, na komunikaci I/27 před sjezdem na Dobřany, při níž zemřel muž, který odstraňoval ze silnice dopravní značení.

1

V pondělí 19. července v 10:40 hodin došlo na silnici číslo I/27 zhruba 500 metrů před odbočkou na Dobřany k tragické dopravní nehodě.

"Šestatřicetiletá řidička osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia jela po komunikaci ve směru na Klatovy a z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu s vozíkem pracovníků, kteří na místě odstraňovali dopravní značení. V důsledku toho jeden z mužů utrpěl zranění neslučitelná se životem," uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

"U tragické dopravní nehody muž ročník 1985 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Přes veškerou snahu našich záchranářů lékař konstatoval na místě úmrtí. Z místa byla transportována žena, která utrpěla psychicky otřes do FN na Lochotíně," doplnila informace mluvčí záchranky Mária Svobodová.

U řidičky byl alkohol vyloučen na místě dechovou zkouškou a žena byla převezena k lékařskému ošetření. U zemřelého bude nařízena soudní pitva. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Policisté si vyžádali ke spolupráci soudního znalce z oboru dopravy. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají kriminalisté územního odboru Plzeň – venkov. 

"Komunikace je nyní plně průjezdná," dodává Červenková.

 

 

Foto: Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24