QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda u Seče. Střet dvou osobních aut si vyžádal lidský život - FOTKY

15.07.2020 10:02     15.07.2020 13:37

K velmi vážné nehodě došlo ve středu 15. července dopoledne na silnici 20 na křižovatce u obce Seč. Řidič ve věku 36 let nedal přednost, zaplatil za to životem. 

2
2145

Dvě osobní auta se střetla krátce po půl desáté na silnici č. 20. Na místo ihned vyjely všechny záchranářské složky, vzlétl i vrtulník.

"Jeden z účastníků nehody muž ve věku cca 30 až 40 let byl s lehkým zraněním transportován do fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně. Druhý muž ve věku cca 40 let utrpěl velmi těžká zranění, kterým na místě podlehl. Lékař zdravotnické záchranné služby mohl pouze konstatovat úmrtí,“ sdělila vzápětí po nehodě mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

"Dle prvotního šetření vyplývá, že řidič ročník 1984, jel s vozidlem tovární značky VW Passat od obce Únětice směrem na Seč, kdy dle všeho nedal přednost osobnímu vozidlu škoda Octavia, řidič ročník 1990, které jelo po hlavní od Plzně směrem na Nepomuk. Alkohol na místě vyloučen u řidiče škody dechovou zkouškou. Řidič Passatu bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Přesnou příčinu a okolnosti tragické nehody jsou v současné době předmětem dalšího šetření," informovala policejní mluvčí Ivana Jelínková.

FOTO: ilustrační, M. Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24