QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Utkání v Ďolíčku skončilo bez branek. Viktorka přišla o první body v sezoně

03.08.2019 21:24     03.08.2019 21:50

Západočeši si z pražských Vršovic tentokrát odváží výsledek 0:0. Na hřišti klokanů v předchozích dvou zápasech ani jednou nevyhráli, navíc sedmkrát inkasovali.

Bohemians-Viktorka

Přes šest tisíc fanoušků ve vršovickém Ďolíčku vidělo bojovné utkání, ale gólu se nedočkali. Oba týmy začaly aktivně. Velkou šanci měl hned na začátku Řezník, který odehrál svůj 250. ligový zápas. Na straně klokanů zahrozil Podaný po rohovém kopu, ale nakonec Hruškovu branku minul.

Hra se postupně přesunula do středu hřiště a šancí ubývalo. Hráči odcházeli po první půli do kabin za bezbrankového stavu.

Vyrovnaný souboj pokračoval i ve druhém poločase, ale postupně dostávali Západočeši soupeře více pod tlak a mohli několikrát skórovat. Ani jednu šanci ale nevyužili a utkání skončilo bez branek. Viktorka tak poprvé v ligové sezoně ztratila dva body.

Bohemians: Valeš – Hůlka, Köstl, Pokorný – Bartek, Vacek (74. Vaníček), Jindřišek, Podaný – Hronek, Keita (78. Ugwu), Vodháněl (82. Záviška)

Plzeň: Hruška – Řezník, Pernica (35. Hejda), Brabec, Limberský – Hrošovský, Kalvach – Kayamba (66. Janošek), Mihálik, Kopic – Krmenčík (86. Chorý)

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24