QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňské zoo startuje Hravý podzim! Víkendové akce zahájí svatý Václav

27.09.2019 7:59

Ani podzimní víkendy nebudou v plzeňské zoo bez speciálního programu. Na své si opět přijdou hlavně rodiny s dětmi. Hned na úvod dorazí svatý Václav!

ZOO_Plzen_28_rijen (18)

Pásmo víkendových akcí v plzeňské zoo pokračuje i na podzim. Takzvaný "Hravý podzim" v plzeňské zoo přichází se svatým Václavem. Každoroční svatováclavský program na státní svátek 28. září v Zoologické a botanické zahradě města Plzně nabídne zejména rodinám s dětmi soutěžní procházku hned přes tři světadíly.

"Od expozice s africkými a asijskými zvířaty povede k těm evropským a vyvrcholí na vyhlídce nad medvědím výběhem. Začátek stále oblíbenější soutěžní stezky bude poblíž hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi. Absolvovat ji bude možné mezi 10. a 17. hodin. Pro děti je připravena řada vědomostních i dovednostních úkolů. Úspěšní soutěžící se mohou těšit na zajímavé ceny," láká na víkendový program František Hykeš z plzeňské zoo.

Organizátoři si pro letošní rok přichystali novinku. Do zoologické zahrady poprvé dorazí samotný svatý Václav. Podzimní program bude nicméně v zoo pokračovat i na začátku října. "Svatováclavskou akcí začíná v zoologické a botanické zahradě programový blok nazvaný Hravý podzim. V sobotu 5. října bude pokračovat v rámci mezinárodního dne ochrany zvířat od 13 do 17 hodin Zvířecí sobotou před Tropickým pavilonem. Jejími vrcholem se stane tradiční sraz plyšových zvířátek ve 14:30," dodává František Hykeš.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24