V Plzni se chystá autosalón, proběhne tradičně v Olympii

09.05.2022 17:36

Více než stovka 100 nových aut, skútrů, motocyklů i čtyřkolek a užitkových vozů, adrenalinové a testovací jízdy, ekologická auta. To vše vás čeká na 13. ročníku Autosalónu Plzeň v OC Olympia.

 

autosalon olympia

Ve dnech 13. až 15. května se v prostorách OC Olympia Plzeň se otevře ten největší showroom nových automobilů v Plzeňském kraji.

Plzeňský Autosalón je největší a nejstarší výstava aut v Plzni i celém regionu. I letos přivítá Olympia množství vystavovatelů, značek i jednotlivých exponátů z řad automobilů, k vidění budou i skútry a motocykly. Nebude chybět ani doprovodný program.

Návštěvníci budou mít možnost vidět takto pohromadě nejnovější modely pro rok 2022. Do vozů se všichni mohou posadit, bez ostychu si vozy osahat a otestovat při předváděcí jízdě. Prezentovat se budou oblíbené sporťáky, rodinné combi, praktické SUV či klasické terénní vozy.

Kromě testovacích budu připraveny i akční cenové nabídky pro vybrané modely vozů, slevy na nákup příslušenství, poradenství a zákaznický servis na špičkové úrovni, soutěže, dále moderované prezentace vozlů a další porgram.

Více na stránkách akce ZDE

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24