QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V pondělí se uzavírá Francouzská v Plzni pro MHD- AKTUÁLNÍ FOTKY

15.10.2021 9:12     17.10.2021 20:10

Od pondělí 18. října dojde k uzavírce křižovatky Francouzské ulice a Slovanské aleje na Slovanech pro MHD. Dojde k odklonu některých linek hromadné dopravy. Práce zde probíhají už teď.

uzavirka francouzske_qap (1)
uzavirka francouzske_qap (1)uzavirka francouzske_qap (2)uzavirka francouzske_qapuzavirka francouzske_qap (3)uzavirka francouzske_qap (5)uzavirka francouzske_qap (4)

V Plzni na Slovanech bude od 18. října přibližně do 22. prosince probíhat uzavírka křižovatky Francouzské ulice a Slovanské aleje. Dojde k úplné uzavírce vozovky i k úplné uzavírce chodníku, který je součástí této místní komunikace.

Pro automobilovou dopravu je v současné době už křižovatka uzavřena, nyní ji ale čeká úplná uzavírka. Autobusy tudy neprojedou od pondělí.

"V současné době zde autobusy projíždí kyvadlově . Od 18. října dojde k uzavírce a odklonu linek 29 a 30," uvedl mluvčí PMDP René Vávro.

Obě linky budou vedeny obousměrně Částkovou a Slovanskou ulicí. Zastávka „Poliklinika Slovany“ bude přeložena do úseku Částkovy ulice mezi okružní křižovatkou a Rychtaříkovou ulicí. Zastávky „Pošta Francouzská“ a „Slovany“ budou zrušeny a nahrazeny zastávkami linky 1 „Olšová“ a „Vřesová“.

 

foto: QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24