QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vánoce na Viktorce! Speciální program nabídne fotbal i koncert vážné hudby

10.12.2019 7:10

Poslední letošní zápas fotbalistů Viktorky zpestří vánoční doprovodný program. V Doosan Areně poprvé zazní koncert smyčcového kvarteta. Nebudou chybět ani tradiční charitativní vánoční stromky.

FOTO_FCVP_Martin Skála (10)

Poslední letošní zápas sehrají fotbalisté Viktorky Plzeň v neděli 15. prosince proti Teplicím. Fanoušky čeká také speciální program, který odstartuje úderem 13. hodiny.

Ve speciálním programu vystoupí dětský pěvecký sbor Sluníčka, v závěru vystoupení dokonce dojde na viktoriánskou hymnu. Na pódiu se pak odehraje jedna velká premiéra! Poprvé zazní u Doosan Areny vážná hudba, připraven je koncert smyčcového kvarteta Plzeňské filharmonie.

Pod pódiem na příchozí čekají dva vánoční stromky. Mohou pod ně přinést dárky pro děti z fakultní nemocnice a pamlsky pro zvířata z plzeňské zoo.

Organizátoři pamatovali i na stánky s vánočními pochoutkami jako jsou pražené oříšky, trdelníky nebo svařák. Fanoušci je najdou u Pamětního místa u Brány borců.

Vánoce na Viktorce vyvrcholí ve 14:30 ligovým duelem s Teplicemi. "Budeme se chtít s našimi fanoušky i celým rokem rozloučit vítězně. Věřím za celou kabinu, že přijdou v co nejvyšším počtu a užijeme si tento předvánoční čas společně,“ říká obránce Jakub Brabec.

Po utkání hráči poděkují svým příznivcům a dojde i na  překvapení.

FOTO:ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24