Vánoční nabídka u MMR E-bike! Dárky k nákupu, elektrokola s novými motory…

12.12.2019 16:02

Napsaly si vaše děti Ježíškovi o kolo? Chcete překvapit partnera? Pak je pro vás jasnou volbou nákup u odborníků. V MRR E-bike vám nejen poradí, mají tu i zajímavou vánoční nabídku.

IMG_3019

Ke každému zakoupenému dětskému kolu dostanete nyní přilbu a lahev zdarma. Tato nabídka je platná do 21. prosince. S tím, jaké vybrat dětem kolo si nemusíte dělat starosti. V prodejně kol MMR E-bike jsou jen samí odborníci, kteří vám se vším poradí.

V dnešní době jsou stále více oblíbená elektrokola. Právě MMR E-bike je specialistou na elektrokola. Nejdůležitější u elektrokola je výkonnost motoru.

„Nyní jsou na trhu kola se zcela novými motory Bosh Performace Line CX 2020. My už tuto žhavou novinku nabízíme. Motory německé značky Bosch se pyšní vysokým výkonem, spolehlivostí, designem a mimořádnými vlastnostmi. Jsou opravdu pokrokové. Díky velkému převodníku je motor přesný, plynulý a vždy poskytuje dostatek výkonu,“ uvádí majitel Martin Uhlíř a dodává: „Pokud tedy chcete zaujmout a mít tuto novinku jako první, zastavte se u nás na prodejně v Papírnické ulici v Plzni na Slovanech“.

Při cyklistice musíte myslet i na vaši bezpečnost a bezpečnost svých dětí. Nutností je tedy bezpečná přilba. Slyšeli jste už o nových přilbách Bontrager s technologií WaveCel? Při ochraně proti otřesům mozku je až 48x účinnější než standardní pěnové přilby. „WaveCel je skládací buněčná vrstva, která vystýlá vnitřek přilby, přilby WaveCel Bontrager získaly nejlepší hodnocení bezpečnosti Virginia Tech. Model Bontrager Specter Wavecel je k zakoupení na naší prodejně,“ uvedl Martin Uhlíř.

Pokud v prodejně zakoupíte kolo již teď jako vánoční dárek, budete mít i prodlouženou záruční dobu. Navíc ke každému zakoupenému kolu dostanou zákazníci voucher na 200 korun na další nákup.

Prodejnu MMR E-bike najdete v Plzni v Papírnické ulici v Plzni na Slovanech. Klasická otevírací doba tu platí do 21. prosince, po svátcích pak prodejna otevírá 2. ledna.

https://www.mmrebike.cz/

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24