QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na dálničním přivaděči! K nárazu zezadu došlo ve velké rychlosti

21.01.2020 8:37     21.01.2020 10:18

K nehodě osobního auta a dodávky došlo na dálničním přivaděči. Zraněný muž skončil v péči lékařů emergency fakultní nemocnice.

RV_6

Všechny záchranářské složky vyjely v úterý 21. ledna krátce před osmou hodinou ráno k nehodě osobního auta a dodávky na přivaděči ve směru na Klatovy. Kolize si vyžádala zranění 33letého řidiče osobního vozu.

"Jednoho zraněného muže  transportovala zdravotnická záchranná služby se středně těžkým zraněním a poruchou vědomí na emergency fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ sděluje Vítězslav Sladký ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje s tím, že k nehodě došlo ve velké rychlosti. Dva muži z dodávky vyvázli bez zranění. 

Policie poskytla během dopoledne upřesňující informace. "Krátce před osmou hodinou ráno došlo ke střetu osobního auta Audi s VW Crafter řidiče ve věku 51 let a spolujezdce ve věku 23 let. Při nehodě došlo následkem střetu k odraženi obou vozidel na svodidla po obou stranách privaděče směr na Klatovy v místě odbočky na Výsluní a Litice. Plzeňští dopravní policisté šetří okolnosti dopravní nehody na místě. V místě nehody je provoz omezen do jednoho jízdního pruhu. Dle prvotních informaci došlo ke střetu vozidel zezadu. Policisté žádají řidiče,aby místem dopravní nehody projížděli s největší opatrností," sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24