QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda na Domažlicku! Jeden muž v kritickém stavu, žena těžce zraněná

07.10.2019 19:43     07.10.2019 22:13

V pondělí před dvacátou hodinou došlo k velmi vážnému střetu dvou vozidel na Domažlicku u obce Semošice. Na místo letěl vrtulník, silnice byla po nehodě zcela uzavřena.

foto QAP CZ

Na Domažlicku se střetla dvě vozidla mezi Horšovským Týnem a obcí Semošice.

"Policisté ÚO Domažlice šetří dopravní nehodu dvou osobních automobilů mezi Horšovským Týnem a Semošicemi na silnici  I/26. Z dosavadního šetrení vyplývá, že řidič osobního automobilu Volkswagen měl přejet do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem Škoda. Oba řidiče si převzali do péče záchranáři. Silnice je v místě nehody uzavřena," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Jeden muž a žena utrpěli velmi vážná zranění. "Muž, 35 let, byl v kritickém stavu na umělé plicní ventilaci, žena 25 let se středně těžkým zraněním. Oba pacienti byli transportováni na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Aktualizace: "Po silnici I. třídy číslo 26 jel ve směru od obce Semošice na Horšovský Týn řidič s vozidlem značky VW Passat. Devětadvacetiletý muž z Domažlicka s vozidlem na přímém úseku přejel částečně do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem značky Škoda Octavia. Po střetu byla obě vozidla odražena do silničního příkopu. Při dopravní nehodě řidič vozidla VW Passat i řidička z vozidla Škoda utrpěli zranění a byli leteckou záchrannou službou transportováni do nemocnice v Plzni, kde byl vyžádán odběr krve a moči," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24