Ve West Parku se fotil kalendář na pomoc Emičce - FOTKY

31.05.2020 15:50

Charitativní kalendář vzniká na podporu pětileté Emičky, která ochrnula po nehodě u Tlučné. Na focení do Plzně přijeli Vilém Čok, herečka Ivana Jirešová nebo modelka Monika Leová.

west park
23456778DSCF0770DSCF0761DSCF0772DSCF0782DSCF0774DSCF0783DSCF0786west parkDSCF0788

Malé holčice z Plzně a její rodině pomáhají majitelé a fanoušci amerických aut, kteří v sobotu 30. května uspořádali charitativní akci. Její součástí bylo i neveřejné focení v plzeňském West Parku, druhá část přístupná veřejnosti se konala v Plzeňském Prazdroji.

"West Park byl v sobotu plný silných motorů a krásných dam. Fotil se u nás charitativní kalendář na podporu malé Emičky. Tímto děkujeme modelkám z televize Prima, Vilému Čokovi a především majitelům amerických automobilů, že se připojili a pomohli dobré věci," informují z West Parku.

Klub US Car Friends uspořádal v Plzni už loni v říjnu charitativní akci na pomoc malému, vážně nemocnému Kubíkovi, tehdy se vybralo 329 tisíc korun. Teď pomáhá pětileté Emičce, která je ve vážném stavu po lednové nehodě u Tlučné. (Psali jsme zde)

"Původně jsme charitativní akci plánovali už na březen. V plzeňském DEPO2015 se měl konat sraz amerik a koncerty. Akci jsme však kvůli koronavirové krizi nemohli pořádat,“ uvedl David Balák z klubu US Car Friends. 

V rámci sobotního setkání v Plzni byly pořízeny fotografie pro charitatvivní kalendář. Ten bude prodeji bude od září a výtěžek z prodeje bude věnován Emičce a její rodině.

FOTO: West Park a US Car Friends

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24