QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zlatá várka Plzeňského Prazdroje pro hokejový šampionát je založená - FOTKY

28.03.2019 10:57

Hokejoví reprezentanti Tomáš Zohorna a Jan Kolář spolu s trenérem nároďáku Milošem Říhou dorazili do Plzně, aby společně založili Zlatou várku...

030
030025040foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (9)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (17)foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (18)foto-qap-cz (19)foto-qap-cz (27)foto-qap-cz (23)foto-qap-cz (30)foto-qap-cz (33)foto-qap-cz (35)foto-qap-cz (37)foto-qap-cz (38)

Trenér českého národního hokejového týmu Miloš Říha, sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka a hokejoví reprezentanti Tomáš Zohorna a Jan Kolář založili speciální várku piva Pilsner Urquell určenou pro oslavy českého úspěchu na mistrovství světa v hokeji na Slovensku.

V průběhu šampionátu budou všichni moci ochutnat pivo ze zlaté várky, první český gól pak Pilsner Urquell oslaví pivem zdarma v tisíci restauracích a hospodách po celém Česku.

Pilsner Urquell dlouhodobě podporuje národní hokejový tým a nejinak tomu bude i na letošním mistrovství světa na Slovensku, které začíná 10. května v Bratislavě.

"Letos jsme se rozhodli podpořit nejen naše hokejisty, ale i ty, kteří dávají hokeji život a bez nichž by se žádné mistrovství neobešlo – hokejové fanoušky. Ve chvíli, kdy dá náš tým první gól na šampionátu, oslavíme jej společně s fanoušky pivem Pilsner Urquell v tisíci hospodách po celé zemi zdarma,“ říká emeritní vrchní sládek Plzeňského Prazdroje Václav Berka.

"Fanoušci jsou důležitým hráčem v týmu, neobejde se bez nich žádný opravdový hokej. Těším se na to, že naše hráče vyhecují k dobrému výkonu a že společně oslavíme náš první gól plzeňským ležákem ze zlaté várky,“ doplňuje trenér české hokejové reprezentace Miloš Říha.

Václav Berka společně s trenérem Říhou a hokejisty vhodili do várky chmel ve formě symbolických hokejových puků. Zlatá várka Pilsner Urquell uvařená podle receptury staré více než 176 bude zrát pět týdnů. Pivo ze zlaté várky bude na čepu i v Domě českých fanoušků v Bratislavě v těsné blízkosti hlavního stadionu. Pilsner Urquell také vyrobí unikátní hokejový sud se symbolickou částí zlaté várky, který odcestuje na Slovensko speciálním vlakem s hokejovými fanoušky. Sud s pivem ze zlaté várky bude slavnostně naražen v Domě českých fanoušků při jeho slavnostním otevření, kde bude vystaven po celou dobu konání hokejového šampionátu.

FOTO: QAP.CZ, Plzeňský Prazdroj

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24