Zloději kradli parfémy a toaletní vody na čerpací stanici. Poznáte je? - FOTKY

14.01.2020 11:32

Policie pátrá po dvou neznámých pachatelích, kteří se vydali krást na čerpací stanici na dálničním hraničním přechodu v Rozvadově. Oba muže zachytily kamery.

Policisté z Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po dosud neznámých pachatelích. Dva muži se vydali krást 5. prosince loňského roku kolem 10 hodin do budovy čerpací stanice na dálničním hraničním přechodu Rozvadov ve směru jízdy do Německa.  

"Z prodejních pultů odcizili celkem osm parfémů a toaletních vod různých značek a objemů v celkové hodnotě přesahující 19 000 korun. Provedeným šetřením a vytěžením kamerových záznamů policisté zjistili, že muži přijeli na benzinovou čerpací stanici osobním vozidlem značky Volkswagen Golf Variant typu combi, tmavě šedé barvy s tmavou folií na zadních oknech a černými hagusy na střeše,“ uvádí policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Policie má k dispozici také popis pachatelů:

Muž, řidič – ve věku kolem 35 let, vyšší hubené postavy, světlé pleti. Muž má krátké tmavé vlasy prořídlé v přední části. Na sobě měl žlutou bundu, pod ní mikinu s dlouhým rukávem, která je v horní části černá, ve spodní šedá. Muž měl černé kalhoty, tmavě modré sportovní boty s bílým písmenem N a bílou podrážkou.

Muž, spolujezdec – odhadovaný věk kolem 35 let, světlé pleti a střední postavy. Velmi krátce střižené tmavé vlasy, horní část hlavy je bez vlasů. Oblečený byl do černého kabátu, pod kterým měl tmavou mikinu či svetr se světlejším nepravidelným vzorem. Dále měl na sobě modré rifle a hnědé mokasíny.


"Policisté z dálničního oddělení žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k ustanovení pachatelů, aby se jim ozvali na telefonní číslo 974 337 501 nebo aby kontaktovali linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně,“ uzavírá mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24