QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zranil sedmiletou dívku přecházející přes přechod a z místa ujel!

30.01.2020 19:25

Tachovští dopravní policisté hledají svědky nehody, ke které došlo v Tachově v Zámecké ulici. Neznámý řidič zranil dívku přecházející přes přechod, ta byla převezena do nemocnice na ošetření.

Foto-RSW-Kt-6-5-2013-5

Nehoda se stala 24. ledna letošního roku. "Ve směru z Hornické ulice do ulice Zámecké jel dosud neznámý řidič s blíže neurčeným osobním vozidlem – pravděpodobně tmavě zelené barvy – a nedal při tom přednost nezletilé chodkyni (7let), která přecházela po přechodu pro chodce ve směru od polikliniky k obchodnímu centru Kaskády. Malá chodkyně v reakci na jedoucí vůz zůstala stát za více než polovinou překonaného přechodu, avšak i tak ji neznámý řidič způsobil poranění levé nohy. Neznámý řidič na místě nezastavil a ujel," informuje tisková mluvčí policie. Zraněná dívka byla následně převezena do nemocnice na ošetření.

Podle dosud zjištěných informací měl vozidlo řídit starší prošedivělý muž, který měl mít knír a bradku. V tomto případě policisté hledají ale i řidiče - svědka, který přijížděl k přechodu od náměstí a měl před přechodem pro chodce zastavit a dvěma dívkám – jedna z nich je poškozená – dávat přednost a umožnit jim bezpečné přecházení.

Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24