QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Den otevřených dveří proběhl na golfovém hřišti v Dýšině

22.08.2012 10:28

Jelikož obec Dýšina u Plzně slaví letos 770 let od svého založení, rozhodl se tamější Golf Park Plzeň - Dýšina přispět k oslavám. Pozval všechny obyvatele Dýšiny na Den otevřených dveří.

DSC_0089
DSC_0059DSC_0067DSC_0070DSC_0089DSC_0125DSC_0139DSC_0153DSC_0167DSC_0193

Obec Dýšina slaví v letošním roce 770 let od svého založení a celý rok se nese v duchu oslav této události. Také golfový areál Golf Park Plzeň – Dýšina se zapojil do oslav a převzal patronát nad měsícem srpnem. Občané Dýšiny byli pozváni na Den otevřených dveří.

Jak představit areál občanům Dýšiny? Dlouho si hlavu vymýšlením plánu v Golf Parku nelámali, připravili pro občany Dýšiny Den otevřených dveří.

Na úvod občany přivítal starosta obce Dýšina Mgr. Jaroslav Štilip a ředitelka areálu Ing. Martina Tvarůžková, která jim představila celý areál a služby, které lze v na tomto golfovém hřišti využít. Následovalo rozdělení účastníků do dvou skupin, kdy první se odebrala na drving range, kde si měli možnost vyzkoušet odpaly pod vedením profesionálního trenéra Jiřího Jandy. Druhá skupina zamířila na putting green, kde pod vedením cvičitelky Romany Valentové si vyzkoušela puttování a Romana jim představila golf, golfové hřiště a etiketu. Po cca hodině a půl si obě skupiny vyměnily působiště a opět si vyzkoušely tu druhou část „golfování“. Na závěr obě skupiny čekala puttovací soutěž na putting greenu, která byla velice vyrovnaná a dokonce muselo dojít na rozstřel mezi 8 účastníky, kteří v prvním kole dosáhli stejných výsledků.
Pro děti byl připraven speciální program pod vedením cvičitelky Evy Koželuhové. Děti si golf vyzkoušely se speciálním golfovým vybavením SNAG na chipping greenu, kde je Eva seznámila se základními švihy. Dále pro ně byly připraveny dovednostní soutěže, při kterých byly děti rozděleny do 4 skupinek. Na závěr bylo pro děti připraveno překvapení – byly naloženy do elektrických golfových autíček a projely se s trenéry po hřišti, takže měly možnost vidět celé hřiště. Jako sladká tečka je na „Jamce“ /občerstvovací stanici u jamky č. 9 čekala sladká odměna.
Ve 12 hodin proběhlo vyhlášení vítězů puttovací soutěže mezi dospělými, kdy vítězové obdrželi upomínkové ceny. A dále vyhlášení dětské kategorie, kde však cenu získalo každé dítě. Pro ostatní dospělé byly připraveny také upomínkové golfové míčky a aktuální vydání „Klubového magazínu Golf Parku Plzeň – Dýšina“.
Všichni si celý den příjemně užili a doufáme, že se alespoň někdo z účastníků stane golfistou a návštěvníkem našeho golfového areálu Golf Parku Plzeň – Dýšina.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24