Fanoušci uvidí zápas Viktorky na Spartě v autokině

22.05.2020 18:57

Každý rok chystá Viktorka pro permanentkáře speciální filmovou projekci. Letos bude tato akce zcela unikátní. Tentokrát pozve klub fanoušky do autokina v DEPO2015.

1

Duel se Spartou sehrají viktoriáni  na pražské Letné ve středu 27. května od osmi hodin večer. Permanentkáři si mohou od pátku 22. května rezervovat své místo prostřednictví emailu autokino@fcviktoria.cz.

Klub navíc zážitek ze sledování zápasu v autokině vylepší  občerstvením zdarma – nápojem, chipsy a navíc do každého auta je připraven malý viktoriánský dárek.

Počet vstupenek je limitovaný na kapacitu 150 vozidel, akce  platí do vydání poslední vstupenky.

Pokud kapacita 150 nebude vyčerpána do pondělí, budou zbylé lístky k dispozici k osobnímu vyzvednutí ve Viktoria shopu.

"Autokino je v této době určitě lákavé. Věřím, že toho fanoušci využijí, sám bych hned vyrazil,“ říká  obránce Radim Řezník. "Samozřejmě nám budou na stadionu chybět, vždycky byli v podobných zápasech slyšet a společně jsme se dělili o radost. Teď bych všechny poprosil, aby nám drželi palce aspoň na dálku."

"Aktuální situace bohužel neumožňuje, aby nás fanoušci mohli podporovat během zápasů přímo na stadionu. Snažíme se tedy v rámci možností nachystat zajímavé alternativy a nabídnout je našim nejvěrnějším příznivcům, tedy majitelům permanentních vstupenek. Ti jsou již zvyklí, že pro ně každoročně chystáme společné sledování filmu, nyní jsme se rozhodli využít oblíbené autokino jako zajímavou alternativu. Věříme, že této možnosti využijí a budou nám na dálku držet palce,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24