QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Futsalový INDOSS CUP předskakuje zápasu futsalové ligy

26.10.2011 11:51

Sportovní klub INDOSS PLZEŇ zve na státní svátek pátek 28. října na futsalový turnaj mládeže INDOSS CUP, který proběhne jako předskokan večerního zápasu plzeňského týmu.

logo SK Indoss Plzeň

Sportovní klub INDOSS PLZEŇ ve spolupráci s Plzeňským krajem a Městským obvodem Plzeň 3 pořádá tradiční turnaj mládeže ve věkové kategorii U-18 ve futsalu INDOSS CUP. Turnaj proběhne v pátek 28. října v hale Slávia VŠ Plzeň.

Jde už o 4. ročník turnaje osmnáctek. Turnaj startuje v 9 hodin v hale Slávie, prezentace týmů bude v 8:15 h. Předpokládá se účast SK INDOSS Plzeň U-18, Reprezentace ČR U-19, Reprezentace SR U-19, Slavia Praha – futsal U-18, Tango Brno U-18, ERA-PACK Chrudim U-18, Sparta Chomutov U-18.
"Chceme Vás pozvat na další domácí utkání 28.10. proti Pardubicím. Avšak před samotným zápasem se koná příprava INDOSSu mládeže do 18 let v tradičním turnaji INDOSS CUP, kterého se zúčastní i reprezentace ČR do 19 let. Přijďte se podívat a podpořit mládež, která se tento rok bude v první lize snažit obhájit titul mistrů ČR," láká manažer klubu Michal Sinkule.

Přijďte podpořit nejen mládežníky ale také domácí tým, který proti Pardubicím nastoupí od 20 hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24