QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golf Park Plzeň zve na dětskou školičku, podrobnosti přidává jeden z trenérů Jan Mergl

20.08.2012 9:19

 Golf Park Plzeň myslí i na ty nejmenší. Pořádá, proto pravidelně dětskou školičku. Od září 2012 na golfovém hřišti v Dýšiné proběhnou golfové kurzy pro děti. Do kurzů se mohou přihlásit pokročilí golfisté i úplní začátečníci.

Foto 023
Děti 139Děti 165Děti 176Foto 023Fotografie 147Golf skolicka05IMG_0655

Golf Park Plzeň připravil pro své nejměnší pravidelnou dětskou školičku. Září - říjen 2012 proběhne podzimní cyklus golfových kurzů pro děti. Do kurzů se mohou přihlásit pokročilí golfisté i úplní začátečníci. Podrobnosti přidává Jan Mergl.

Co všechno se děti ve školičce naučí?

Děti se ve školičce snažíme naučit základním golfovým návykům a pravidlům, které si dězi osvojují jak při tréninku na tréninkových plochách v Golf Parku Plzeň, tak při hře na samotném hřišti v Dýšině.


Mají v jejím rámci nějaký turnaj?
V rámci školičky jsou organizovány 4 turnaje v průběhu letní sezony a 2 turnaje v průběhu zimní sezony. Letní turnaje jsou počítany do celkového žebříčku a na vítěze čekají skutečně zajímavé ceny.


Jedná se pouze o golfovou záležitost nebo mají děti i jiné aktivity?
Snažíme se děti vést i k jiným aktivitám, než je jen hraní golfu. Bohužel čas, který je vyměřen na jeden trénink a to 60 minut nám to příliš nedovoluje. V zimním období, když jsme v tělocvičně, tak se více věnujeme cvičení obratnosti, kompenzačním cvikům a dalším doplňkovým aktivitám.

Kolik děti se školičky účastní?
Ve školičce je k dnešnímu dni evidováno asi 70 dětí, kteří se tréninků účastní v různých intervalech. Někteří chodí až 3xkrát týdně, většina ale pouze jednou za týden.


Jak a kdy se mohou děti do školičky přihlásit?
Děti se mohou do školičky přihlašovat prakticky celoročně. Přihlašování probíhá prostřednictvím recepce přímo na Dýšině, nebo mailem a nebo telefonicky přímo u trenérů.


Kolik stojí a jak dlouho trvá?
Podzimní cyklus trvá od září do října. Zimní cyklus trvá od listopadu do března. Jarní cyklus trvá od dubna do června. V průběhu prázdnin pak pro děti organizujeme letní golfové kempy. Cena školičky je nastavena velice příznivě a vychází z částky, která se pohybuje zhruba okolo 2 000 Kč na jeden tréninkový cyklus. Platba obsahuje tréninkové míče, půjčovné holí, trenéry a vstupy na cvičné plochy a hřiště v Dýšině.

Setkání s rodiči 3. září
"Před konáním kurzů bude v restauraci golfového hřiště probíhat setkání s rodiči 3.9. a 10.9.2012v 16:30, při kterém by se konkrétněji řešili tréninky dětí," uvádí na své webu Golf Pak.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24