QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golfová sezóna nabírá na obrátkách! Přijeďte v sobotu vyzkoušet resort Alfrédov

24.04.2014 16:18

Golfová sezóna se také v Plzeňském kraji rozjíždí na plné obrátky. QAP.CZ přináší tip na výlet nejen pro golfisty do Golf a wellness resortu Alfrédov u Stříbra na Tachovsku.

zdroj: www.alfredov.cz
zdroj: www.alfredov.cz zdroj: www.alfredov.cz zdroj: www.alfredov.cz zdroj: www.alfredov.cz

Golfová sezóna v celém regionu už běží na plný plyn a vstup do roku 2014 má za sebou také resort Alfrédov u Stříbra na Tachovsku. Teď ale otevře své brány dokořán a zváni jsou nejen milovníci golfu. Den otevřených dveří proběhne 26. dubna.

Resort Alfrédov u Stříbra na Tachovsku láká nejen na parádní golfové vyžití, ale také na komfortní zázemí pro "negolfové" návštěvníky. Areál totiž nabízí navíc speciální relaxační wellness programy a součástí hotelu je také spa-zóna, která dodá každému energii. Okolí Alfrédova je navíc známé hned několika rybníky, které nabízí možnost rybaření.

Na své si samozřejmě přijdou i náruživí milovníci golfu. "Nyní se můžeme pyšnit 18ti jamkami (par 72) zasazenými citlivě do okolní přírody. Celý kolektiv resortu se snaží, aby hřiště patřilo po herní a estetické stránce k těm nejhezčím. Areál o celkové rozloze 55 hektarů je zasazen do malebné krajiny ohraničené lesními porosty a mnoha vodními plochami. Středem areálu prochází staletá lipová alej. První devítka se vám představí svou délkou. Druhá devítka podtrhuje osobitý ráz, techničnost a svoji atraktivitu," láká resort Alfrédov na svém webu.

Brány dokořán otevře resort Alfrédov v sobotu 26. dubna. Postaráno bude i o ty nejmenší návštěvníky...

Už na tuto sobotu 26. dubna plánují v resortu Den otevřených dveří, během kterého si užijí všichni ať už jde o vyznavače golfu, nebo módy a aut. Chybět nebude ani speciální program pro děti, módní přehlídka, prezentace různých salónů krásy a kadeřnictví a mimo jiné bude připravená také ochutnávka vín. Podrobnosti k prezentacím najdete zde.

Program Dne otevřených dveří 26. dubna:

10:00–10:30 Welcome drink
11:00–11:30 Oficiální přivítání hostů
12:00–14:30 Volný program za doprovodu živé hudby a Světlany Nálepkové
• prohlídka resortu a wellness
• golfová akademie
• ukázka golfové techniky
• program pro děti
• prezentace
15:00–16:00 Fashion Show – přehlídka salónu Ornela & Giorgio fashion za doprovodu taneční skupiny Storm Balet
17:00 Ofi ciální zakončení akce

FOTO: www.alfredov.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24