QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golfová událost roku LET 2013 shání dobrovolníky! Nabízí i další příležitost pro hráčky.

21.06.2013 12:11

Golfová mega akce roku Pilsen Golf Masters v rámci Ladies European Tour v Golf Parku Plzeň - Dýšina přichází s dobrými zprávami. Stále hledá dobrovolníky na nejrůznější pozice v rámci turnaje a podařilo se sehnat další karty pro profesionálky i amatérky.

Melissa Reid tvář LET 2013

Turnaj Pislen Golf Masters v rámci Ladies European Tour proběhne v srpnu a přípravné práce tak běží na plný plyn. Po červnových povodních už také areál Golf Parku Plzeň prošel přísnými kontrolami a dostal zelenou. Organizátoři navíc dál hledají dobrovolníky, kteří by se podíleli na samotném průběhu turnaje na různých pozicích.

Dýšina přestála červnové povodně bez větší úhony a její stav schválil při osobní návštěvě hlavní agronom tour Julian Mooney. Konstatoval mimo jiné velmi dobrý stav bunkerů a také vývoj greenů, jejichž rychlost se týden před turnajem dostane na 10 stop. Kvůli přenosu do světových sítí včetně ČT Sport se při setkání s agronomem řešily takové detaily jako způsob sekání fairwayí a vysokých roughů.

Diváci uvidí v Golf Parku Plzeň na Dýšině největší české zastoupení

Promotérská společnost Goram získala od Ladies European Tour dalších šest volných míst pro české amatérky a celkově tak může udělit nevídaných šestnáct sponzorských karet pro hráčky, které se do turnaje automaticky nekvalifikují.

Příležitostí postoupit mezi evropskou elitu je závěrečná národní kvalifikace, která se uskuteční na Dýšině v pondělí 15. července. Hrát ji mohou jak profesionálky, tak amatérky do handicapu 3. Jde přitom hned o pět kvalifikačních míst, jež posléze obdrží sponzorskou pozvánku. Každá hráčka, která se do kvalifikace přihlásí, může na Dýšině po ohlášení zdarma absolvovat tréninková kola, včetně vypůjčení buginy.

Špičkový turnaj stále hledá golfové dobrovolníky. Dostanou vybavení, plat i zázemí

Golfoví dobrovolníci se vždy podílejí na chodu celého turnaje, starají se o nejrůznější činnosti od funkce caddyho po dohled nad diváky a dodržování pravidel golfového turnaje. Golf Park Plzeň stále takové lidi hledá a kromě odměny jim nabízí i možnost být součástí skutečně prestižního turnaje se zastoupením světové elity ženského golfu.

Všechny podmínky i nabízené pozice najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24