QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golfový areál v Hořehledech se po dlouhé zimě konečně otevírá!

05.04.2013 8:59

Vyznavači golfu mohou po delší přestávce opět oprášit svou golfovou výbavu a vyrazit do PilsnerGolf Resortu v Hořehledech. Brzy se zde uskuteční i očekávaný turnaj.

horehledy_036

V PilsnerGolf Resortu Hořehledy se během zimy pracovalo na zvelebení celého areálu. Green je již upravený a po předchozí důkladné prohlídce se hřiště otevírá již v pátek 5. dubna od 12 hodin!

Dlouhé zimní měsíce se sice na hrací ploše podepsaly, přesto si v Hořehledech můžete i takto časně z jara pohodlně zahrát. Plochy greenu jsou zatím stále dosti náchylné na poškození, proto je nutné dodržovat na trávníku jistou ohleduplnost. „Zima na hracích plochách zanechala výrazné stopy, prosíme vás tedy o trpělivost a toleranci, intenzivně pracujeme na zvýšení kvality,“ říká manažer resortu Martin Kopčák. Nutné je také vypichování stop po míčcích a vracení vyseknutých řízků.

Milovníci golfu nepřijdou ani o svůj nedělní turnaj „Pod Kokšínem Open 2013“, který se uskuteční v neděli 7. dubna od 10 hodin.

„Nedělní turnaj není nijak ohrožen, maximálně se díky předpovídaným mrazům zkrátí na 9 jamek. Sledujte náš FCB případně server ČGF, kde se můžete stále hlásit,“ poznamenává Martin Kopčák.

Zavítat můžete i na driving range, který má již denní provoz od 8:00 do cca 18:00. Jsou otevřeny všechny odpalovací rohože, hra z trávy je prozatím zakázána! Cvičný green bude otevřen dle aktuálního počasí, sledujte prosím informační cedule na driving range. Automat na míčky akceptuje jako v loňské sezóně 20 Kč mince. Zázemí driving range bude prozatím uzavřeno.

Přesné informace o otevírací době či případné dotazy vám budou zodpovězeny na telefonním čísle 606 793 476.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24