QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hattrick pro Evu Koželuhovou a Michala Čepeláka

21.02.2013 13:00

Mistryní a Mistrem Golf Klubu Plzeň - Dýšina se stali už potřetí Eva Koželuhová a Michal Čepelák. Trofeje převzali na nedávném golfovém plese v Měšťanské besedě.

ples0022
ples0015ples0016ples0022

Předávání vítězných trofejí Mistryni a Mistrovi Golf Klubu Plzeň – Dýšina proběhlo na nedávném golfovém plese. Tam si oba mistři Eva Koželuhová a Michal Čepelák užívali aplaus a ocenění za jejich výkon nejen na zářijovém Mistrovství klubu, ale taky za celoroční výkony v sezóně 2012.

Mistrovství klubu je vyvrcholení celé sezóny, při kterém se střetávají domácí golfové špičky v každém golfovém klubu. Na mistrovství klubu je každoročně vyhraněný speciální termín, ve kterém se jiné turnaje nekonají. „Je to přebor těch nejlepších, protože se hraje na rány, to znamená, že každý musí každou jamku dohrát. Proto to hrají opravdu jen ti nejlepší,“ dodává prezident klubu Jan Hlaváček.

„První den byl hodně vyrovnaný, ale druhý den jsem jim utekla,“ řekla Eva Koželuhová o své hře. Ještě více soupeřů musel ve své kategorii vyřadit Michal Čepelák: „Letos jsem hrál tento turnaj již potřetí a hrálo se mi dobře.“ Nejtěžší pro oba hráče byla letos psychika a snaha nezklamat okolí, že i letos získají titul. „Já mám takovou pozici, že se ode mě očekávala výhra, což je pro mě náročnější, protože všichni mi říkají, že bych měla vyhrát, takže o to si více cením toho, že jsem vítězství potvrdila,“ dodává Eva.

Podaří se Evě a Michalovi získat v roce 2013 další mistrovský titul? Bylo by to již počtvrté! Tak držme palce!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24