Házenkáři plzeňského Talentu porazili Nové Veselí 33:25 – FOTKY

22.09.2022 8:57

Plzeňský Talent zůstává i po 4. kole extraligy neporažený. První poločas skončil těsně, házenkáři Plzně si však čtvrté vítězství v řade vzít nenechali.

Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (10)
Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (2)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (1)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (3)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (4)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (5)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (6)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (7)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (8)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (9)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (10)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (11)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (13)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (12)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (14)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (15)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (16)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (17)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (18)Talent vs. Nové Veselí_Hynek Sladký (19)

Házenkáři Nového Veselí měli dobrý nástup do zápasu, vedli 3:1, poté ještě 7:6, ale to bylo již naposledy. Převahu si postupně vybudovala Plzeň, zejména díky Doudovi. Hosté však stále dotahovali a tak první půle skončila 15:14. Druhý poločas nabídl více výkyvů ve skóre. Plzeňští v závěru do otevřené obrany navyšovali náskok a zvítězili o osm branek.

„Nakonec to vypadá na pohodové vítězství. Ale zejména v prvním poločase tam bylo na můj vkus hodně technických chyb. Musíme však uznat, že Veselí přijelo velmi dobře připravené. Věděli, co chtějí hrát, tlačili na nás a nutili nás k těžkým přihrávkám. Byť jsme s tím počítali, chvilku trvalo, než jsme se s tím srovnali. Jsem rád, že jsme to nakonec zvládli. Věřil jsem ve vítězství i momentech, i když se nám nedařilo,“ uvedl Petr Štochl, trenér Talent tým Plzeňského kraje.

Nejvíce branek: Douda 7, Režnický 5, Kosteski 4, Škvařil 4 – Tomášek 5, Flajsar 4, Štěpán 4, Bendicsek 4.

Foto Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24