Hokejisté Plzně si připomenou deset let od zisku titulu

11.02.2023 17:22

Plzeňská Škodovka si připomene výročí deseti let zisku titulu. Zápas s Třincem odehraje ve speciálních dresech.

titul 2013 hc skoda plzen

24. února Indiáni na svém ledě přivítají Oceláře Třinec a v tomto utkání se představí v replikách mistrovských dresů. Připomenou si tak zisk titulu.

Mistrovský titul Plzeň získala 21. dubna 2013. Hrálo se sedmé finále ve Zlíně a už se psal téměř závěr druhého prodloužení. A pak Martin Straka vystřelil. 96:15. Jak tehdy vypadly oslavy, zápas atd. si můžete připomenout v našem článku - Plzeň má mistrovský titul!! Hrdinou je Martin Straka, stovky lidí vítaly hokejisty na náměstí

Zápas s Třincem, který klub pojme jako výroční, přinese i další program.

"Před utkáním od 16:30 do 17:15 proběhne v ochozu LOGSPEED CZ Arény autogramiáda mistrů z roku 2013. Vzhledem k tomu, že je ještě řada hráčů aktivní, potvrzené hosty představíme několik dní před utkáním," uvádí HC Škoda Plzeň.

Ještě před začátkem utkání se na ledě uskuteční krátký ceremoniál který připomene zisk titulu. "A minutou potlesku uctíme památku Adama Svobody. Čestné buly obstará pochopitelně Martin Straka a naši hráči nastoupí v replikách mistrovských dresů, ve kterých jsme slavili titul. Kompletní sada hraných dresů pak půjde do aukce," uvádí dále klub.

Fanoušci se budou moci s mistrovským pohárem i vyfotit.

foto: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24