QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indidáni prohráli i pod novým vedením

23.09.2022 20:40

Plzeňská Škodovka nastoupila v pátek 23. září pod novými trenéry k zápasu s Pardubicemi. Zápas skončil prohrou pro domácí Plzeň 1:4.

IMG_1223

Indiáni se dnes poprvé pod vedením nového trenérského dua Kořínek - Bombic vydali do boje, doma přívítali Pardubice.

HC Škoda Plzeň - HC Dynamo Pardubice 1:4 (0:1, 0:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 53. Hrabík (Rekonen, Kaňák) – 9. Zohorna (Hyka, Radil), 26. Vála (Říčka, R. Kousal), 31. Zohorna (Vála, Hrádek), 59. Zohorna. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4.

 

V první třetině inkasovala Plzeň jednou. „Věděli jsme, že Pardubice mají velmi dobrý tým, připravovali jsme se na ně. V první třetině se nám povedla první dvě střídání, poté jsme byli ale mírně zakřiknutí, kluci možná byli hodně přemotivovaní, z čehož pramenily chyby. Bylo štěstím, že úvodní část skončila jen 0:1," zhodnotil první třetinu trenér Plzně Petr Kořínek.

Ani ve druhé třetině Škodovka neskorovala, naopak dvakrát se trefily Pardubice. Až ve třetí třetině Plzeň překonala pardubického brankáře. Za celý zápas si ale Indiáni připsali jen jednu jedinou branku

"Ve druhé třetině byl podobný obraz hry, jako v té první. Měli jsme tam zbytečné ztráty kotoučů, dali jsme soupeři svými chybami skórovat. Třetí třetina byla hrozně těžká, nicméně z naší strany byla ta nejlepší. Hráči se zvedli, tlačili se do brány, snažili se více střílet. Podařilo se nám také skórovat, poté jsme měli i břevno, avšak už jsem to jen honili," uvedl plzeňsý trenér Kořínek.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24