QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lidem nadávky Barbory Záhlavové - Strýcové nevadí...

24.07.2010 21:49

Po nedělním finále ECM Prague Open byly noviny plné kritiky na plzeňskou rodačku, tenistku Barboru Záhlavovou-Strýcovou. Bára své emoce neudržela a sprostě si v přímém přenosu zanadávala. Zdá se ale, že lidé jsou na straně tenistky!

IMG_5244

Kdo zná tenistku Barboru Záhlavovou Strýcovou, tak ví, že je to holka plná energie, která občas pustí ven nějaké ty emoce. To se také stalo v neděli 18.července při finále ECM Prague Open. Její výroky i nadávky přetřásala média, komentátor ji ihned odsoudil ještě v přímém přenosu. Stížnost dorazila také na Radu pro televizní a rozhlasové vysílání, která má řešit vulgarismy v televizi během dne.

Jak se ale zdá, veřejnost je na straně odchovankyně plzeňské Slavie. Na www.idnes.cz probíhá anketa Odsuzujete chování tenistky Barbory Záhlavové - Strýcové? K dnešnímu dni je v anketě pouze 2008 ano a celých 13 310 ne! Tak to je zdá se jednoznačný výsledek. Sama Bára ale ví, že jí občas nějaké to jadrné slůvko vyklouzne. Jak sama před časem v rozhovoru pro QAP přiznala, snaží se na této své vlastnosti pracovat. Pokud je ale někdo emotivní, těžko se z něho stane najednou krotký beránek, co říkáte?

Rozhovor "Nemůžu se pořád ročilovat," říká o sobě tenistka Barbora Záhlavová -Strýcová čtěte zde!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24