QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nejlepší mladí sportovci Plzně byli oceněni (23.03.2011 13:42:00)

23.03.2011 13:42

V obřadní síni plzeňské radnice byli ve středu 23. března oceněni nejúspěšnější plzeňští mladí sportovci. Nejúspěšnějším dorostencem se stal judista David Pulkrábek a staršímu žactvu ´kraluje´ badmintonistka Veronika Úblová.

SK_Indoss
david_rajsdominik_polcarSK_Indoss

Ve středu 23. března vyhlásilo vedení města Plzně nejúspěšnější mladé sportovce. V obřadní síni plzeňské radnice převzaly sportovní naděje ocenění.

V kategorii staršího žactva zvítězila badmintonistka T. J. Sokol Plzeň – Doubravka Veronika Úblová. Mezi dorostenci kraloval judista David Pulkrábek, který v loňském roce přivezl zlatou medaili z Olympijských her mládeže v Singapuru.

Nejlepší akcí z programu TOP Junior Sport Plzeň se stal tenisový turnaj Ex Pilsen Wilson Cup 2010. Za dlouholetou a obětavou práci s mládeží byli oceněni také trenéři Ladislava Pešťáková (volejbal), František Štochl (plavání) a Josef Pravda (pozemní hokej).

Mezi nejlepšími mladými sportovci se objevilo i mnoho zástupců třetího obvodu, kterým předal ceny starosta Jiří Strobach. "Za třetí plzeňský obvod byl mezi jednotlivci oceněn plavec Dominik Polcar, judista Daniel Pichler a cyklista David Rajs," uvedl starosta Jiří Strobach. "V kategorii družstev se z cen radovali mladší žačky FC Viktoria Plzeň, mladší žáci a mladší dorostenci HC Plzeň 1929 a futsalisté z týmu SK Indoss Plzeň U16."

Kromě představitelů města vítězům gratulovali i významní sportovci – olympijský vítěz ve sportovní střelbě Jan Kůrka, automobilový závodník Václav Pech, házenkář Martin Šetlík nebo asistent trenéra plzeňských fotbalistů Jiří Skála. Čtrnáctý ročník prestižní ankety Sportovec Plzně v kategoriích žactva a dorostu pořádala Nadace sportující mládeže. Celkem si při slavnostním vyhlášení ceny převzalo 19 jednotlivců a 8 družstev.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24