QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

PGM 2013 na Dýšině: Hrát bude i legenda Laura Davies a česká naděje Klára Spilková

13.07.2013 15:21

Ny Dýšinou v srpnu přijede i legenda golfu Laura Davies a také nejlepší česká golfistka Klára Spilková. Turnaj bude na Dýšině už příětí měsíc, 5. - 11. srpna.

pilsen golf

Do Čech se pořetí vrací nejvyšší evropská profesionální soutěž v podobě turnaje ze série Ladies European Tour. Dějištěm turnaje se stal v srpnu Golf Park Plzeň – Dýšina. Startovní listina už je necelý měsíc do startu plná zvučných jmen!

Dýšina uvidí také druhou doživotní členku Ladies European Tour - po Trish Johnson se do Česka znovu vrátí další Angličanka Laura DAVIES!

Sedminásobná vítězka Order of Merit na Ladies European Tour. První Evropanka, která vyhrála money list na americké PGA Tour. Držitelka 84 profesionálních titulů po celém světě, z toho 20 na LPGA a 4 z kategorie major. Fanynka fotbalu, kriketu a přáležitostná komentátorka golfu je členkou Řádu britského impéria a především symbolem golfu, kvůli němuž nelze Dýšinu minout.

Oficiální přihlášku už podala také jediná česká členka tour Klára Spilková. "Jsem velice ráda, že se turnaj hraje zrovna v Plzni na Dýšině. Myslím, že to bude velká příležitost a výzva pro české hráčky, které hřiště znají. Na hřišti se velmi tvrdě pracuje a vypadá, že bude ve skvělé kondici. Na turnaj už se moc těším a ráda bych pozvala všechny, aby přijeli fandit. Moc se na vás těším." uvedla na svém webu nejlepší česká profesionálka, hrající třetí sezonu na LET. Při prvním domácím startu na PGM skončila Spilková v roce 2011 na děleném 9. místě, loni neprošla cutem.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24