QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňské házenkářky doma bodovaly!!

23.01.2016 17:58     23.01.2016 18:30

Házenkářky HC Plzeň porazily na domácí palubovce Městské sportovní haly na Slovanech souseda v tabulce, Sokol Písek 22:18.

FOTO Hynek Sladký - 41

Interliga žen pokračovala po zimní pauze svým 14. kolem. Plzeň šla od úvodní minuty jasně za vítězstvím a svůj náskok v prvním poločase postupně navyšovala.

Dneska tam bylo velký srdce, jinak to říct nemůžu,“ komentuje průběh zápasu trenérka Plzně Libuše Škvařilová. V dnešní sestavě dala přednost starším, zkušenějším a vyplatilo se. Plzeň byla jednoznačně bojovnější.

Ve druhém poločase začal Písek sice velmi dobře, nicméně domácí celek si své čtyřbrankové vedení udržel. Střelecky už se tolik nedařilo.

„Ta druhá půlka se nám tolik nepovedla. My jsme třeba 10 minut nedaly gól, ale ubránily jsme, to je hlavní.“ hodnotí plzeňská koučka.

Nakonec Plzeň, i díky výborným zákrokům Vidršperkové, zvítězila podruhé v této sezóně! „Výkon brankářky musím vyzdvihnout, to stoprocentně. Ale celkově celý tým si dnešní výhru zasloužil.“ shrnuje Libuše Škvařilová.

A velký podíl má podle trenérky na úspěchu Plzně také publikum. "Přišla nás podpořit spousta lidí, atmosféra byla skvělá,“ uzavírá Škvařilová.  

Foto: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24