QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přeštická Kaťuša pokořena! Michal Hodan to dokázal! FOTKY!

01.11.2014 14:03     01.11.2014 15:14

Závodník Michal Hodan to dokázal! Pokořil závod Přeštická Kaťuša a dojel ze Špičáckého sedla do Přeštic za 1:46 minut! Věřili mu fotbalista Pavel Horváth, hokejista Špaček, krajský radní Grüner i čtenáři QAPu! Máme pro vás fotky!
 

FullSizeRender10
FullSizeRender1FullSizeRender2FullSizeRender3FullSizeRender4FullSizeRender5FullSizeRender6FullSizeRender7vítězný teamFullSizeRender9FullSizeRender10FullSizeRender11FullSizeRender12IMG_3080IMG_3081IMG_3089

Závodníkovi stačila 1 hodina a 46 minut! Podporovatelé Michala Hodana se radují!

V pátek 31. října večer jsme vás informovali o závodu a neuvěřitelné sázce Přeštická Kaťuša (více čtěte zde). Michal Hodan musel zdolat na kole trasu Špičák  - Přeštice max. za 2 hodiny a 12 minut. Mezi lidmi, kteří mu věřili byli i hokejista Jarda Špaček, fotbalista Pavel Horváth nebo krajský radní Ivo Grüner. Postupně se k nim přidávali i čtenáři QAPu a další kamarádi samotného závodníka!

Nečekali jsme, že závod Přeštická Kaťuša vyvolá takový zájem. Článek během pár hodin četly tisíce čtenářů a také Michalovi vyjadřovali podporu!

"Já Michala na kole nikdy neviděla, ale věřím, že se kousne a dá to," psala Pavlína.

"Počasí bude přát. Tak ať to frčí nejen ze sedla do Nýrska. To dáš," vyjadřoval podporu Leoš Jánský, také přeštický rodák.

"Michal to zvládne. Do toho kamaráde. Michal je nastávající hvězda naší cyklistiky. Věřím ti," zněly další hlasy na sociálních sítích.

QAP.CZ pro vás celý závod sledoval

Přesně ve 13:16 závodník Michal Hodan odstartoval! Do cíle se tak musí dostat maximálně do 15:28!

Na startu nechybělo bohaté občerstvení pro závodníka i celý organizační tým!

Ve 14:38 už je Michal Hodan před Švihovem! Vypadá to velmi nadějně! Michal letí doslova s větrem o závod, za ním vlají jeho dlouhé světlé vlasy!

Nakonec to Michal Hodan opravdu dokázal!

V cíli na přeštickém náměstí byl přesně v 15:02! Trať dlouhou 61 kilometrů zdolal celkem za 1hodinu a 46 minut!

Mkrněte na fotky ze startu a cíle!

Foto: organizační tým závodu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24