QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přihlašte své dítě na jarní golfový kurz na Dýšině!

21.03.2013 13:57

Rádi byste přihlásili své dítě do zájmového kroužku, který ho bude skutečně bavit? Zkuste golfový kurz na Dýšině! Kurzy jsou určeny pro začátečníky i pokročilé…

dětská školička '2
15dětská školička '2začátečníci 279Golfová akademie 020IMG_6408IMG_6495Kemp 4

Jarní počasí přímo vybízí pro aktivity ve venkovním prostředí na čerstvém vzduchu. Zajímavou variantou pro využití volného času pro vaše ratolesti mohou být jarní golfové kurzy na Dýšině. Golf je moderní sport dnes  již dostupný opravdu každému.

Pokud se o kurzech chcete dozvědět více, můžete přijít na setkání trenérů s rodiči v pondělí 25. března nebo 2. dubna v 16:00 do restaurace u golfového hřiště. Zde se budou tréninky dětí konkrétněji domlouvat, děti se budou rozdělovat do skupin a trenéři rodičům zodpoví i všechny případné dotazy.

"Účastníci jsou s ohledem na své časové možnosti rozděleni podle věku a výkonnosti. V rámci výuky je poskytován komplexní trénink dlouhé i krátké hry, a to pod odborným vedením profesionálního trenéra se zkušenostmi s prací s dětmi," doplňuje Michaela Bihariová.

Tréninky probíhají na venkovním drivingu, cvičných greenech, hřišti a dětské 6 jamkové golfové akademii.

Do kurzů se mohou hlásit děti ve věku od 5 do 18 let a cena kurzu se pohybuje v závislosti na intenzitě výuky, již od 1 000 korun/měsíc. Začátečníkům bude zapůjčeno golfové vybavení, za což nic navíc nezaplatí.

Jarní golfové kurzy pro děti se budou na Dýšině pořádat od měsíce dubna 2013 a své vyžití v nich najdou jak úplní začátečníci, tak pokročilí golfisté.

Přihlášovat se můžete u Petra Strýčka, tel. 602 180 142, e-mail: akademie@golfplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24