Připojte se ke Lví stopě! Vyrazte na kole z Plzně do Šťáhlav

13.08.2018 17:01

Plzeň se připojuje ke Lví stopě a brousí si zuby na rekord. Podaří se jí to? Akce pro cyklisty se koná v rámci výročí 100 let republiky. Čtěte podrobnosti.

SKO_dealer_comu_FB_cover_lvi_stopa_01

Město tradic, historie, piva a sportu se rozhodlo oslavit 100 let české státnosti stylově. Plzeňáci i další příznivci cyklistiky se totiž 25. srpna vydají po Lví stopě „od Ježíška do Šťáhlav“ a pokusí se tak zapsat do dějin.

Vykreslit největší cyklistickou trasu na světě ve tvaru českého dvouocasého lva. Takový je smysl projektu Lví stopa, ke kterému se nyní připojuje i město Plzeň. Město, kde se rodí slavní a úspěšní sportovci, město, které sportem žije a město které sport plně podporuje. To se díky akci organizované autocentrem Jan Šmucler stane dějištěm akce pro všechny cyklisty, kteří mají chuť zažít něco neopakovatelného a podpořit dobrou věc.

Akce vypukne 25. srpna v 10 hodin u Home Monitoring Arény, kde HC Škoda Plzeň vytvoří zázemí pro startující sportovce. Tady si budete moci vyzkoušet i elektrokola od partnera akce MMR E-Bike.

Vyjíždí se právě od zimního stadionu, přijít sem můžete kdykoliv od 10:00 do 13:00 hodin. Trasa měří 15 km - z Plzně do Štáhlav. A vyjedou na ní i hokejisté HC Škoda Plzeň.

"Na trase vedoucí od Ježíška do Šťáhlav si účastníci budou moci užít nejen šlapání do pedálů, ale bude pro ně připraveno také množství soutěží a stánků s občerstvením. Stačí se v den akce zdarma zaregistrovat u zimního stadionu od 10 do 13 hodin, a pak se díky aplikaci nebo po projetí trasy vyfocením a odesláním fotografie stát součástí rekordu. Každý jezdec, který se přihlásí do aplikace, nebo odešle fotografii, dostane na e-mail diplom, který mu tento den a jeho význam bude připomínat," uvádí Martina Šmuclerová z Autocentrum Jan Šmucler.

Na trase se objeví i hokejisté HC Škoda Plzeň. "Trasu projedou i někteří naši hokejisté, na kole budou zdolávat trať Lukáš Kaňák, Petr Kodýtek a David Kvasnička. Mezi cyklisty se objeví i hokejisté naší juniorky," informuje spolupořádajíci HC Škoda Plzeň.

Kromě dobrého pocitu z příjemné projížďky na kole, budou moci účastníci soutěžit i o hmotné dárky. Ze soutěže si můžete odnést voucher na zapůjčení vozu na víkend, cyklodres Lví Stopa nebo třeba podepsaný dres HC ŠKODA Plzeň. Po celou dobu bude účastníkům k dispozici nealkoholické pivo Birell, které se postará o jejich pitný režim a řádné osvěžení.

Na akci se podílí i internetové noviny QAP.CZ a MMR E-bike - specialista na elektrokola.

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24