Škoda sport park má zmodernizované dětské hřiště

01.10.2020 15:47

Sportovní areál na Malostranské ulici v Plzni na Slovanech má kompletně zmodernizované dětské hřiště s prvky v provedení nerez a pryžovou dopadovou plochou, doplněné o nové pískoviště.

foto-qap-cz (5)

Sportovní areál Škoda sport park na Malostranské ulici v Plzni na Slovanech má kompletně zmodernizované dětské hřiště s prvky v provedení nerez a pryžovou dopadovou plochou, doplněné o nové pískoviště se stolem a lavičkami.

Městský obvod Plzeň 2 – Slovany převzal na konci letošních letních prázdnin od zhotovitele zmodernizované dětské hřiště ve sportovním areálu Škoda sport park. Dětské hřiště je navrženo na původním půdorysu. Celý jeho prostor je oplocen a doplněn o pískoviště a mobiliář. Dětské hřiště s plochou 10 x 15 m se nachází v blízkosti hlavního vstupu do sportovního areálu. Obsahuje 3 herní prvky, kterými jsou rozsáhlá herní soustava se skluzavkou a variantními prolézačkami, houpačky a atypická lanová věž.

Obnova hřiště už byla žádoucí, některé hrací prvky byly nevyhovující. „Škoda sport park je velice navštěvovaným areálem na Slovanech, který je využíván nejen sportovci, ale také rodinami s dětmi. Prvky stávajícího dětského hřiště již vykazovaly známky svého stáří, a proto se rozhodl městský obvod zainvestovat do jejich obnovy,“ uvedl starosta Lumír Aschenbrenner.

Modernizace dětského hřiště stála skoro milion korun. „Modernizace dětského hřiště ve Škoda sport parku si vyžádala investici necelého jednoho milionu Kč, která byla plně hrazena z rozpočtu městského obvodu Plzeň 2 - Slovany,“ upřesňuje místostarosta Jan Fluxa.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24