QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovka hlásí odchod! Útočník Luke Adam nenaplnil očekávání

11.10.2023 20:00

HC Škoda Plzeň prochází od počátku sezóny hráčskou krizí. Vedení už se vyjádřilo, že je situací znepokojeno a teď hlásí první odchod. Končí kanadský hokejista, který do Plzně přišel teprve před začátkem letošní sezóny.

luke adam foto

"Kanadský hokejista, který k nám zamířil před začátkem sezony z německé DEL ligy, končí z výkonnostních důvodů již po sedmi odehraných utkání v Tipsport Extralize," uvádí HC Škoda Plzeň v dnešním tiskovém prohlášení.

Luke Adam podle vedení klubu nenaplnil očekávání. "Přicházel jako útočník, který měl potvrdit svoje čísla z DEL ligy, kde v posledních letech zaznamenal více než třicet bodů za sezónu. Letos se mu ale nedařilo podle představ. Za sedm odehraných utkání si připsal pouze dvě asistence a jeho průměrná doba na ledě byla lehce přes deset minut. Klub se tak po vzájemné dohodě s hráčem rozhodl ukončit platnou smlouvu a umožnit hráči najít si nové angažmá," vysvětluje dále vedení plzeňské Škodovky.

Škodovka zaznamenala od počátku sezóny jen dvě výhry. Jaké další změny čekají kádr plzeňských indiánů, zatím není jasné.

Kdo tým doplní, řeší v těchto dnech sportovní manažer Tomáš Vlasák. Ten se také před časem vyjádřil, že tým má tři zápasy na nápravu. Utkání v Olomouci se ale nepovedlo a Škodovka prohrála, poslední zápas s Vítkovicemi Plzeň zvládla a po šesti prohrách v řadě konečně zaznamenala výhru. Teď čeká indiány zápas s Kometou Brno, hraje se 12. října v Plzni.

foto: HC Škoda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT