Sportmanie Plzeň 2022 zavítá se svým bohatým programem do Plzeňského kraje

11.06.2022 9:30

Největší sportovní akce pro veřejnost zavítá se svojí roadshow ke konci června do měst v Plzeňském kraji. Kde všude si budete moci užít zajímavý program?

milan svoboda
milan svoboda

Konec prázdnin přinese do Plzně největší sportovní událost. Sportmanie Plzeň 2022 se bude konat od 20. do 28. srpna. Už ke konci června si ale budete moci vyzkoušet nejrůznější sporty v rámci Plzeňského kraje. Roadshow Sportmanie totiž 20. až 23. června vyráží do krajských měst s bohatým a zajímavým programem, který potěší jak děti, tak dospělé.

Roadshow Sportmanie vyrazí v červnu do Plzeňského kraje. Akce se bude konat v Rokycanech (20. června), Domažlicích (21. června), Tachově (22. června) a v Klatovech (23. června).

Dopolední program začíná v 8:30 a je určený pro žáky mateřských a základních škol. Ti akci navštíví v rámci vyučování. Odpolední program bude pro širokou veřejnost. Roadshow nabídne minimálně 10 stanovišť, kde se budou prezentovat místní sportovní kluby. Akce bude v každém městě završena společným během, který odstartuje v 17 hodin. 

Cílem Sportmánie je, aby si děti, mládež, ale i dospělí vyzkoušeli nejrůznější sporty. Na vlastní kůži, si tak pod dohledem členů sportovních klubů a trenérů, můžete vyzkoušet prakticky jakýkoliv sport. O události jsme detailně psali zde

 

foto ilustrační Milan Svoboda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24