QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tip na letní tábor: Golfový tábor v Hořehledech naučí děti i etiketě

27.05.2014 9:38

Letní tábory pro děti jsou momentálně jednou z nejhledanějších záležitostí. Přinášíme tip na originální tábor, kde budou děti nejen sportovat, ale naučí se i etiketě! Čtěte podrobnosti!
 

horehledy_022

Letní tábory pro děti jsou momentálně velkým hitem a postupně už i nedostatkovým zbožím. Netradiční druh letního táboru nabízí PilsnerGolf Resort Hořehledy na Plzeňsku. Děti čeká nejen golfová výuka, ale také táborové hry, výuka angličtiny a ubytování vě tříhvězdičkovém hotelu.

Poměrně originální letní tábor pro děti připravil po úspěšném loňském premiérovém ročníku PilsnerGolf Resort Hořehledy. Termín je v posledním týdnu prázdnin a na táborníky čeká nejen golfová výuka, ale spousta další zábavy.

"Děti se mohou těšit na trénink dlouhé i krátké hry, různé soutěže v puttování a hře samotné, pokusíme se do táborového programu začlenit i základní výuku angličtiny (prioritně té golfové), určitě neopomeneme ranní rozcvičky a další negolfové aktivity, zcela jistě se budeme věnovat výuce golfové etikety a pravidel včetně jejich využití v praxi a máme pro děti připraven bohatý večerní program," informuje web resrotu www.golf-horehledy.cz.

Děti budou ubytované v tříhvězdičkovém hotelu Pod Kokšínem, kromě plné penze budou mít k dispozici také svačiny, samozřejmě pití a vstup na všechna sportoviště i potřebné vybavení. Přihlášku je možné poslat e-mailem a navíc definitivní potvrzení je možné udělat až do poloviny července. 

Tábor je určený jak pro golfové začátečníky, tak pro pokročilé a děti budou navíc rozdělené do věkových kategorií.

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24